Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-08@10:18:41 GMT

آرزوهای بربادرفته

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۶۰۱۲۱

آرزوهای بربادرفته

او که پیش از درگذشت کارت اهدای عضو دریافت و در جشن نفس شرکت کرده بود، سال ۹۲ به مرگ مغزی دچار شد و خود به گروه اهداکنندگان پیوست. در زادروز ۴۴ سالگی‌اش با زهرا داوودنژاد که همکار، دوست و فامیل سببی اوست گپ زدیم.

زهرا داوودنژاد، دوست قدیمی عسل است که به‌خاطر ازدواج برادرش با خواهر زنده‌یاد عسل بدیعی، ارتباط فامیلی هم با یکدیگر داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او سال‌ها پس از پر کشیدن دوست و همکارش، به خبرنگار جام‌جم درباره شکل گرفتن این رفاقت می‌گوید: من زمانی که در سریال باغچه مینو بازی می‌کردم، عسل به اتفاق چند نفر از دوستان مشترک‌مان سر صحنه آمدند. آنجا برای اولین‌بار با هم آشنا شدیم. همان روز بعد از کار، با همدیگر بیرون رفتیم و کم‌کم این دوستی پا گرفت. عسل آن زمان تازه پسرش را به‌دنیا آورده و در حال طی کردن پروسه جدایی از همسرش بود. با همدیگر درددل می‌کردیم و به مرور، خاطرات شیرینی را ساختیم. داوودنژاد از دوستش این‌گونه یاد می‌کند: «عسل به‌شدت دختر باهوش، زیبا، دوست‌داشتنی، بااراده‌ و بسیار سرشار از عشق و احساس بود. همچنین فوق‌العاده عاشق زندگی کردن و کارش بود. همه این ویژگی‌ها، او را برای من دوستی کم‌نظیر می‌کرد.»

اهل زندگی

زنده‌یاد بدیعی در سینما با فیلم «بودن یا نبودن» درخشید و با فیلم «دست‌های آلوده» نامزد سیمرغ بلورین نقش مکمل زن شد. در سال‌های پایانی عمرش هم در تلویزیون حضور پررنگ‌تری پیدا کرده بود. داوودنژاد در مورد آرزویی که او در این حرفه برای رسیدن به آن تلاش می‌کرد، بیان می‌کند: «حتما آرزوهایی داشته است ولی متاسفانه عمرش کفاف نداد که به آرزوهایش برسد و آنها را زندگی کند. او مثل ما نمی‌دانست عمرش کی تمام می‌شود و برای همین حالاحالاها برای خود و فرزندش برنامه‌های زیاد داشت.»

دردآورترین خاطره

عسل بدیعی از کسانی بود که پا در راه ترویج فرهنگ اهدای عضو گذاشته و در مورد خود نیز اعلام کرده بود پس از درگذشتش به این عمل رضایت دارد. داوودنژاد درباره آگاهی از تصمیم عسل و شرکت کردن او در جشن نفس، درست یک‌سال پیش از فوتش می‌گوید: «در این اواخر نوع زندگی‌مان فرق کرده بود. من ازدواج کرده بودم و بچه‌ داشتم و ساکن شمال بودم. به همین دلیل خیلی مثل گذشته در جریان جزئیات زندگی همدیگر و تصمیمات این‌چنینی نبودیم.» او ادامه می‌دهد: «هرگز یادم نمی‌رود آن روزی که با عسل قرار گذاشته بودیم نوروز به منزل من در شمال بیاید اما همان روز بالای سر قبر او و در حال دفنش بودم. این دردآورترین خاطره زندگی‌ام است.»

ماجرای قصور پزشکی

این بازیگر درباره حواشی پیش آمده پیرامون علت مرگ نابهنگام دوستش توضیح می‌دهد: «یک آدم مشهور به من نشان دهید که مرگش حاشیه نداشته باشد. چه چهره قدیمی و چه جدید، چه هنرمند ایرانی و چه خارجی، فرقی نمی‌کند. به‌هر حال این حواشی و هزاران حرف‌وحدیث برای مرگ آدم‌های معروف وجود دارد.

این حرف‌ها همیشه هست اما مهم این است که آدم‌ در یک زمان که خودش نمی‌داند و همچنین به‌دلیلی که خودش نمی‌داند، از این دنیا می‌رود.» مدتی پیش رضا داوودنژاد، همسر خواهر عسل بدیعی در برنامه تلویزیونی محاکمات از نقش قصور پزشکی در فوت عسل بدیعی گفت.

زهرا داوودنژاد در این‌باره عنوان می‌کند: «گویی قصور پزشکی در مملکت ما امری طبیعی است! در مورد برادرم هم اگر خودمان متوجه یک‌سری قصور پزشکی در تهران نمی‌شدیم، هیچ‌وقت رضا به بیمارستان نمازی شیراز نمی‌رسید که بتواند نجات پیدا کند.»

نوشین مجلسی - گروه رسانه روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: زهرا داوودنژاد عسل بدیعی قصور پزشکی عسل بدیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۰۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب رضای انقلاب به بازار نشر راه یافت


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، کتاب رضای انقلاب به زندگی حاج شیخ رضا مطلبی می‌پردازد که نقش موثری در انقلاب اسلامی داشته است..
او روحانی اهل اصفهان است که قبل از انقلاب در محله‌ای آذری‌نشین، به عنوان امام جماعت مسجد فلاح که بعد‌ها به مسجد جامع ابوذر (همان مسجدی که ششم تیر سال ۶۰ واقعه بمب گذاری و حادثه‌ای که برای مقام معظم رهبری در آن اتفاق افتاد) منصوب و مشغول فعالیت شد.
حجت‌الاسلام فخرزاده نویسنده کتاب رضای انقلاب در این کتاب به زندگی روحانی مخلص و یار وفادار انقلاب پرداخته که به گفته خودش همه کارهایش را برای رضای امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی انجام می‌داد.
کتاب رضای انقلاب شامل ۷ فصل از جمله زندگینامه، دوران حیات حوزوی، مبارزات ۱۵ خرداد و منبر‌های حاج شیخ رضا مطلبی تدوین شده است.

دیگر خبرها

  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • کتاب رضای انقلاب به بازار نشر راه یافت
  • زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد
  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم
  • عکس| تصویری از برادرزاده مایکل جکسون درحال بازی در نقش او
  • (تصاویر) سیلی برای زندگی!
  • بیمار مرگ مغزی به ۴ نفر زندگی دوباره بخشید
  • عکس‌| لذت زندگی، با پسر بوکسور معروف!
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • ویدیوی جالب آقای خواننده در کنار عشق زندگی‌اش!