Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، فلورا سام نویسنده، کارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون و سفیر انجمن اهدای عضو ایرانیان به بهانه روز ملی اهدای عضو جمعه 31 اردیبهشت ماه مهمان برنامه «دست در دست» بود.

بنا بر این گزارش، فلورا سام درباره اهدای عضو چهره های شناخته شده در برنامه «دست در دست» توضیح داد: وقتی کسی که بین مردم شناخته شده است دست به کاری (چه مثبت و چه منفی) می‌زند بیشتر دیده می‌شود چون مردم به هر حال انتظارات بیشتری از این افراد دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسنده و کارگردان «باغ سرهنگ» در ادامه بیان داشت: وقتی اعضای زنده‌یاد عسل بدیعی اهدا شد قبل از او هم بسیاری دیگر این کار را انجام داده بودند اما چون مرحومه بدیعی یک چهره دوست داشتنی بود تاثیر بیشتری در جامعه داشت. مردم وقتی نام عسل بدیعی می‌آید یاد پیوند عضو می‌افتند و جالب‌تر اینکه اولین فیلم سینمایی هم که او بازی کرده بود درباره پیوند بود.

وی در این زمینه به خاطره‌ای اشاره کرد و گفت: زمانی که رضا داوودنژاد به عنوان همسر خواهر زنده‌یاد عسل بدیعی نیاز به پیوند عضو داشت، عسل روی صحنه جشن نفس درخواست کرد که برای رضا عضو اهدایی پیدا شود و سال بعد وقتی عمل پیوند عضو انجام شد، دیگر خودش نبود که جشن بگیرد و اعضایش اهدا شده بود.

سام افزود: وقتی با خانواده عسل صحبت می‌کردم متوجه شدم به خاطر روحیه‌ای که ایشان داشت بدون هیچ درنگی اعضای زنده‌یاد را اهدا کردند.

فلورا سام پیرامون فعالیت خود به عنوان سفیر انجمن اهدای عضو توضیح داد: سالانه 25 هزار نفر به دلیل نبود اعضای پیوندی جان خود  را از دست می دهند در همان سال بیش از 7000 هزار عضو پیوندی به دلیل عدم رضایت خانواده‌ها زیر خاک مدفون می‌شوند. همین چند خط کافیست برای اینکه ما به اهمیت نجات جان یک انسان بیشتر فکر کنیم.

نویسنده «نشانی» که مهمان برنامه «دست در دست» بود سپس افزود: پس از مرگ مغزی حداقل بیش از 8 عضو اصلی  در هر بدن می‌تواند به دیگران منتقل شود و جان 8 نفر دیگر را نجات دهد، چرا نباید این اتفاق بیفتد. طبق آمار فقط یک سوم خانواده ها رضایت می دهند و این مساله نشان می‌دهد این اتفاق نیاز به فرهنگ‌سازی بیشتری دارد.

فلورا سام ادامه داد: فکر می‌کنم یکی از عمده دلایلی که خانواده‌ها رضایت نمی‌دهند این است که فکر می‌کنند ممکن است عزیزشان امکان برگشت داشته باشند. بسیاری از ما فرق بین مرگ مغزی و کما را نمی‌دانیم و چون این عزیز به کمک یک دستگاه نفس می‌کشد و نفس کشیدنش را می‌بینیم نمی‌توانیم اجازه دهیم که اعضایش اهدا شود. در حالیکه مرگ مغزی در حقیقت از کار افتادن کامل مغز است و امکان برگشت وجود ندارد.

وی با بیان اینکه امیدوارم هه درباره فرهنگ اهدای عضو بیشتر فکر کنیم و خودمان را جای کسانی که منتظر اهدای عضو است بگذاریم؛ اظهار داشت: گرفتن کارت اهدای عضو به خانواده نشان می‌دهد که خواسته قلبی ما اهدای عضو است بنابراین در شرایط حیاتی به خانواده برای گرفتن یک تصمیم مهم کمک می‌کند.

«دست در دست» کاریست از گروه معارف شبکه دو و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی به تهیه‌کنندگی هادی خدّادی و اجرای سیاوش عقدایی که جمعه‌ تا یکشنبه هر هفته بعد از گفتگوی ویژه خبری حوالی ساعت 23:30 در جدول پخش برنامه‌های شبکه دو سیما قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کارگردان فلورا سام عسل بدیعی جشن نفس اهداءعضو دست در دست فلورا سام اهدای عضو عسل بدیعی مرگ مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۵۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای بیش از ۲ میلیون واحد خون در سال گذشته

سرپرست معاونت اجتماعی سازمان انتقال خون گفت: مردم در سال گذشته بیش از ۲ میلیون و ۳۲۷ هزار واحد خون اهدا کردند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرپرست معاونت اجتماعی سازمان انتقال خون و سرپرست فدراسیون ورزش‌های همگانی با امضای تفاهمنامه‌ای همکاری خود را توسعه دادند. این تفاهم‌نامه با توجه به جایگاه و نقش ورزش در زندگی مردم و اهمیت تامین خون و فرآورده‌های آن در سطح سلامت جامعه میان شهرام میرزایی به نمایندگی از سازمان انتقال خون و علی خلیلی به نمایندگی از فدراسیون ورزش‌های همگانی منعقد شد.

شهرام میرزایی در این جلسه گفت: سازمان انتقال خون به پشتوانه حمایت مردم شریف کشورمان سال‌هاست که به اهدای خون 100 درصد داوطلبانه دست یافته است.

وی با اشاره به اهدای بیش از 2 میلیون و 327 هزار واحد خون در سال گذشته افزود: سازمان انتقال خون سازمانی مردمی و خدمت‌رسان و حیاتی است و با توجه به سلامت محور بودن و وجه اجتماعی و مردمی فدراسیون ورزش‌های همگانی پیشبینی می‌شود ظرفیت‌های این فدراسیون در ترویج فرهنگ اهدای خون خصوصا میان بانوان و جوانان نقش بسزایی داشته باشد.

وی دستاوردها و افتخارات ملی و بین‌المللی سازمان انتقال خون و شاخص‌های بالای اهدا در کشورمان را مرهون مشارکت مردم  دانست و گفت: سازمان انتقال خون وجه اجتماعی مهمی دارد و باید ضرورت آن در بطن مردم جامعه و درمیان افکار عمومی حس شود به این لحاظ حدود دو سال است که معاونت اجتماعی در ساختار این سازمان در نظر گرفته شده است و به وجود آمدن این معاونت نیز تاکنون دستاوردهای مهمی به همراه داشته است که فعال کردن ظرفیت‌های مردمی، سمن‌ها و سازمان‌ها و نهادهایی که ظرفیت همکاری دارند در قالب تفاهم‌نامه‌ها یکی از این دستاوردها است.

رشد 5 درصدی شاخص اهدای خون کشور/ اهدای 2.3 میلیون واحد خون

سرپرست معاونت اجتماعی سازمان انتقال خون، هر دو ارگان را سلامت محور خواند و افزود: "شعار خون سالم در بدن سالم "می‌تواند سر لوحه این تفاهم نامه باشد که الفبای خود مراقبتی و سرآغاز جامعه سالم به شمار می‌رود. 

خلیلی؛ سرپرست فدراسیون ورزش‌های همگانی نیز ضمن تقدیر از خدمات گسترده تخصصی و منحصر به فرد سازمان انتقال خون گفت: پیشرفت سازمان انتقال خون در دهه‌های پس از انقلاب و خصوصاً سال‌های اخیر نسبت به وضعیتی که پیش از آن در این زمینه وجود داشت غیرقابل مقایسه و دستاوردهای آن افتخارآمیز و مثال‌زدنی است.

وی افزود: با توجه به فراگیری مخاطبان این فدراسیون و دسترسی آن در کل کشور و در دستیابی به تحقق اهداف حاکمیتی فدراسیون ورزش‌های همگانی و ترویج و ارتقای سطح سالمت عمومی، هر فعالیتی که موجب سلامتی عمومی و نشاط میان مردم شود را همسو با وظایف خود می‌دانیم و این تفاهم‌‌نامه نیز در همین خصوص اهمیت بالایی دارد. 

خلیلی افزود: ضروری است روحیه تلاش برای سلامتی و ورزش همگانی را بین مردم ترویج کنیم زیرا ورزش قدم اول برای سلامتی پایدار است و کیفیت زندگی را افزایش می‌دهد و مردم سالم اهداکنندگان بهتری نیز برای خون و فرآورده‌های آن هستند و روحیه سخاوت و خدمت به هم‌نوع بخشی از اخلاق ورزشکاری به شمار می‌رود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای پاسخ عجیب بیرانوند به یک سوال؛ وقتی خبرنگار از همه جا بی‌خبر بود!
  • اهدای انگشتر رهبر انقلاب به وحید شمسایی +عکس
  • لحظه اهدای گل به رئیسی در جشن دختران آرمانی + ویدئو
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • نجاتم دهید، دیگر به پایان خط رسیده‌ام!
  • اهدای بیش از ۲ میلیون واحد خون در سال گذشته
  • اهدای بیش از ۲ میلیون واحد خون در سال ۱۴۰۲
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • از افراطی ترین یگان رژیم صهیونیستی چه می دانیم؟
  • تبادل مرگ و زندگی در جریان اهدای عضو