Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@18:57:28 GMT

فاش شدن راز مرگ ناگهانی عسل بدیعی پس از ۸ سال

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۶۲۱۰۰

فاش شدن راز مرگ ناگهانی عسل بدیعی پس از ۸ سال

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا داوود نژاد در برنامه‌ی تلویزیونی «محاکات» که از شبکه دو سیما پخش می‌شود، همزمان با سالروز درگذشت عسل بدیعی از ماجرای فوت وی و احتمال ساخت فیلم زندگی اش گفت.

عسل بدیعی، بازیگر مشهور سینما و تلویزیون، در سال ۹۲ دچار مغز مرگی شد. پس از این اتفاق با موافقت خانواده‌ی بدیعی ۷ عضو بدن وی به بیماران نیازمند اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا داوود نژاد در برنامه «محاکات» در خصوص این اتفاق گفت: «عسل بدیعی، به خاطر قصور پزشکی فوت کرد، ولی کلی شایعه ساختند درباره‌ی دلایل مرگش. همه‌ی شایعاتی که درباره مرگ عسل بدیعی ساختند دروغ بود. عسل بدیعی به خاطر قصور پزشکی فوت شد و این مسأله از نظر حقوقی هم اثبات شد.»

داودنژاد درباره‌ی اهدای اعضای بدن عسل بدیعی و تأثیر پذیری اش از فیلم «بودن یا نبودن» بیان داشت: «عسل بدیعی انسانی وارسته بود که قبل از خودش، سعی می‌کرد دیگران را ببیند و برای همین، اینکه خواستار پیوند اعضایش شود چندان عجیب نبود، ولی باید از حال خوش خانواده‌ی عسل بعد از اهدای اعضایش بگویم که از نظر روحی آن‌ها را بسیار آرامش داد.»

فیلم «بودن یا نبودن» ساخته‌ی کیانوش عیاری، تولید سال ۷۷، اولین تجربه‌ی حرفه‌ای عسل بدیعی در زمینه‌ی بازیگری بود. بدیعی در این فیلم نقش دختری به نام آنیک را ایفا می‌کرد که نیاز مبرمی به پیوند قلب داشت.

داوود نژاد همچنین درباره‌ی احتمال ساخت فیلم زندگی عسل بدیعی توسط پدرش علیرضا داودنژاد توضیح داد: «زندگی عسل بدیعی بسیار دراماتیک است، ولی به نظرم باید صبر کرد تا مدت زمان بیشتری از فوت او و تأثیرات اهدای اعضایش بگذرد تا بشود بهتر درباره‌ی ساخت فیلمی مرتبط با ایشان به نتیجه رسید.»

عسل بدیعی متولد سال ۵۶ در تهران و دانش‌آموخته‌ی رشته‌ی علوم تغذیه از دانشگاه آزاد اسلامی بود.

بدیعی ۱۱ فروردین سال ۹۲ به حالت کما رفت و پس از انتقال به بیمارستان لقمان در روز ۱۲ فروردین دچار مرگ مغزی شد. در گزارشات اولیه‌ی خبرگزاری‌ها علت مرگ وی مواردی همچون مسمومیت شدید دارویی، ایست قلبی و مشکلات تنفسی ذکر شده بود. رضا داوودنژاد همسر خواهر عسل بدیعی، در واکنش به این اخبار، مسمومیت دارویی را شایعه خواند و مشکل قلبی ناشی از دشواری تنفسی و در نهایت مرگ مغزی را سبب مرگ وی اعلام کرد. در نهایت در روز ۱۳ فروردین پزشک وی علت مرگ مغزی را پارگی عروق مغزی و به دنبال آن خونریزی مغزی و ایست تنفسی عنوان کرد.

فریبرز عرب نیا، بازیگر مشهور همسر سابق وی بود. این زوج صاحب پسری به نام جانیار بودند که در حال حاضر به همراه پدر خود در کانادا زندگی می‌کند.

فریبرز عرب نیا به دنبال درگذشت همسر سابق خود در یادداشتی اظهار کرد: «به این وسیله از تمام کسانی که به هر شکل و با هر وسیله و عنوان با من و پسرم در سوگ فوت نابهنگام مادرش، همراهی و همدردی نمودند تشکر صمیمانه و قدردانی می‌نمایم.

همچنین همه کسانی را که از غریبه و آشنا، این ضایعه را عرصه‌ای برای تاخت و تاز کینه‌ها و عقده‌های حقیرانه‌شان دانستند، به مقام حق متعال می‌سپارم، باشد که با آنان شایسته خودشان و پلشتی‌های وجودشان رفتار نماید. ان‌شاء الله…»

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون علت فوت عسل بدیعی درباره ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۲۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کارشناسان و متخصصان صدا از مراکز علمی مختلف از جمله مرکز سرطان دانمارک و دانشکده پزشکی پرلمن در دانشگاه پنسیلوانیا می‌گویند سروصدای ناشی از ترافیک با بیماری‌های قلبی‌عروقی و عروق مغزی مرتبط است.

بیشتر بخوانید: کدام محورهای کشور بارانی خواهد بود؟

طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی،‌ منظور از بیماری‌های قلبی‌عروقی مجموعه‌ای از اختلالات قلب و عروق خونی است. بر اساس توضیح کلینیک کلیولند، بیماری عروق مغزی هم به مجموعه شرایطی گفته می‌شود که بر جریان خون ورودی به مغز تاثیر می‌گذارد؛ مانند سکته مغزی، خونریزی مغزی، آنوریسم مغزی و بیماری شریان کاروتید.

به گفته محققان این پژوهشی که هفته پیش در مجله American Heart Association’s Circulation Research منتشر شد، سروصدای ترافیک باید برای هر دو مورد فوق یک خطر واقعی در نظر گرفته شود.

دکتر توماس مونزل، نویسنده ارشد این پژوهش، می‌گوید: «تلاش برای کنترل این صدا و همچنین وضع قوانین کاهش صدا در راستای سلامتی عمومی آینده اهمیت زیادی دارد.»

او تاکید کرد: «با توجه به شواهد محکم، بسیار مهم است که صدای ترافیک به عنوان عامل خطر برای بیماری‌های قلبی‌عروقی شناخته شود.»

صدای ترافیک شامل صدای اتومبیل، قطار یا هواپیما، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی و میزان مرگ‌ومیر را افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، سروصدای ناشی از ترافیک به‌ویژه هنگام شب، بسیار آسیب‌رسان است، زیرا افراد را از خواب بیدار می‌کند و در نتیجه خواب بی‌کیفیتی خواهند داشت. خواب منقطع موجب می‌شود ترشح هورمون‌های استرس و فشار اکسیداتیو بر مغز و رگ‌های خونی افزایش یابد و بدین ترتیب رادیکال‌های آزاد در بدن بیشتر می‌شوند. رادیکال‌های آزاد اتم‌های ناپایدارند که به سلول‌ها آسیب می‌زنند و باعث بیماری و پیری می‌شوند.

خوابی که به دلیل صدای ترافیک برآشفته می‌شود، می‌تواند افزایش التهاب، فشار خون بالا و اختلالات عروقی را به دنبال داشته باشد که همه این‌ها عامل بروز بیماری‌های قلبی‌اند.

نویسندگان این تحقیق، مروری بر مطالعات بالینی گذشته را به اشتراک گذاشتند تا تاثیر صدای ترافیک بر سلامت عمومی را نشان دهند. یک پژوهشی جدید در حوزه صدای ترافیک، حاکی از آن است که به ازای هر ۱۰ دسی‌بل صدا، خطر ابتلا به حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی ۳.۲ درصد افزایش می‌یابد. به گفته این نویسندگان، سروصدای ترافیک می‌تواند به طور بالقوه بر تغییر ژن‌ها نیز تاثیرگذار باشد.

منبع: سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1229847 برچسب‌ها ترافیک راه ها

دیگر خبرها

  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • این افراد مغزشان زودتر پیر می‌شود
  • کشف جی پی اس در مغز انسان
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • تبادل مرگ و زندگی در جریان اهدای عضو
  • آمدوشدهای غیرمنتظره دیپلماتیک/ نگاهی به سفر ناگهانی نچیروان بارزانی و هیئت بلندمرتبه همراهش به ایران
  • سیل و بارندگی شدید در افغانستان ۱۴ کشته برجای گذاشت